Kush tha që artistët e famshëm duan të shkojnë vetëm me femra që duken si modele?

Në rast se do të konfirmoheshin të vërteta akuzat e Quantasia Sharpton, atëherë mund ta hiqni Usher nga ajo listë. Fansja 21 vjeçare është personi i tretë, pas një gruaje dhe një mashkulli që pretendojnë se këngëtari RnB ka bërë seks me ta pa u thënë se ishte i prekur nga herpes.

E habitshme të mendosh se Usher ka dashur të shkojë me të duke llogaritur që është shumë mbi peshë dhe të themi të vërtetën, ylli i shumë hiteve mund të bëjë shumë më mirë se kaq.

Megjithatë, shijet janë nga më të ndryshmet dhe nuk mund të gjykohen. Ajo që të bën përshtypje ama është se vetëm pak ditë më parë Sharpton kishte shkruar në rrjetet e saj sociale se i duheshin para. Të jetë kjo mënyra që ka zgjedhur për t’i marrë?