Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski, i cili është anëtar i Komitetit drejtues për menaxhim me kriza, sot do ta vizitojë lokalitetin në fshatin Moranë, i cili është përfshirë nga zjarri.

Nikollovski do të shoqërohet nga përfaqësues të Qendrës për menaxhim me kriza.