Dje në mbrëmje rreth orës 20 e 30 minuta, në spitalin e Gostivarit është sjellë 44 vjeçarja B.I nga Toplica, e cila kishte pirë dhe ishte helmuar me një sasi të madhe prej 20 tabletash, të cilën ajo i ka përdorur për një kohë të gjatë si një terapi.

Pasi i është keqsuar shëndeti, disa të afërmit e saj e kanë dërguar në spitalin e Gostivarit, dhe pas ndihmës së dhënë nga mjekët ajo është kthyer në një gjendje të qëndrueshme, dhe më pas është liruar në shtëpi.

Po punohet në pastrimin e plotë të e rastit, motivet për helmim dhe gjithçka tjetër./TetovaSot/