Neymar së bashku me familjen dhe shoqërinë kanë udhëtuar në Saint-Tropez për ta festuar kalimin nga Barcelona në Paris Saint-Germain

Neymar nuk mundi të debutoj me Paris Saint-Germain në ndeshjen ndaj Amiens për shkak të paraqitjes së dokumentacionit me vonesë në Federatën e Francës.

Derisa ta marrë lejen që të luajë, Neymar së bashku me familjen dhe shoqërinë kanë udhëtuar në  Saint-Tropez për ta festuar kalimin nga Barcelona në Paris Saint-Germain

Neymar pritet të debutoj me Paris Saint-Germain në ndeshjen ndaj Guingampit, e cila zhvillohet këtë fundjavë.