Disa mendojnë se vizat e dorës kanë të bëjnë me karakterin e personave, si dhe me fatin e tyre, ndërkohë disa të tjerë mendojnë se nëse kanë shenjën “M” në dorë janë njerëz të veçantë. Mirëpo, këta persona janë të talentuar, kanë një intuitë të madhe dhe janë partnerë të mirë për biznes.

Duhet të keni parasysh diçka: nëse jeni në lidhje me një person të tillë, mos bëni gabim ta gënjeni, mashtroni apo tradhtoni… kanë aftësi t’ju zbulojnë fare lehtë. Femrat me shkronjën ‘M’ në pëllëmbën e dorës, kanë një intuitë më të fortë se meshkujt, por edhe nëse bashkohen me një mashkull me shkronjën ‘M’, sërish do ta dominojnë atë.

Këta persona kanë aftësi për të bërë ndryshimet e duhura në jetën e tyre si dhe të kapin çdo mundësi të mirë. Sipas gojëdhënave, edhe profetët e kanë pasur një ‘M’ në dorë, gjë që tregon edhe arsyen pse janë më të veçantë.