Në këtë artikull, ne do t’iu paraqesim një vijë në dorë që jo shumë njerëz e kanë. Quhet “Vija e engjëllit”. Sipas njerëzve të shumtë, ata që e kanë këtë vijë janë me të vërtetë me fat.

Njerëzit besojnë se ata që kanë këtë vijë kanë një engjëll kujdestar që shikon mbi ta në situata të vështira dhe i ndihmon të qëndrojnë të fortë, prandaj ata konsiderohen me të vërtetë me fat.

Vija e engjëllit është paralele me vijën e jetës. Sipas hipotezave, ajo iu ndihmon të kapërceni ndonjë problem dhe jeni veçanërisht me fat në aspektin e dashurisë.