Ideja se personi që ju e dashuroni po ju tradhton dhe është përfshirë në marrëdhënie intime me dikë tjetër, është emocionalisht shkatërruese.

Tani një studim i ri, thotë se njerëzit janë më të prirur të tradhtojnë në moshën e rrezikshme, rreth 39 vjeçare.

Periudhat e jetës kur njerëzit i tradhtojnë më së shumti partnerët e tyre janë 29 deri në 49 vjeç, ndërsa 39-shi është cilësuar si “mosha më e rrezikshme”, transmeton Gazeta Express.

Këto të gjetura janë bërë nga disa studime të kryera në Britani të Madhe, shkruan Huffington Post.