Këngëtarja Kida duket se ka dëshirë që jo gjithmonë të paraqitet gjithmonë e njëjtë

Këngëtarja me një foto që ka postuar në InstaStory duket krejtësisht e ndryshme.

 Kohëve të fundit Kida preferon më shumë që të vendos lente të kaltërta duke bërë që ajo të këtë sy të kaltër, e jo ngjyrën e saj natyrale atë të kaften.

Por edhe modeli i flokëve dhe veshja e bëjnë atë të duket sikurse kemi një Kidë krejtësisht tjetër.

Për Kidën, kohëve të fundit është përfolur se ka përdorur edhe botoks për të fryrë më shumë buzët