Më 26 gusht në qytetin e Durrësit do të mbahet një takim joformal mes kryeministrave të Ballkanit perëndimor.

Pjesë e takimit do të jetë Komisioneri për Zgjerim dhe Fqinjësi të mirë, Johannes Hahn dhe kryetari i Bankës Botërore për Evropë dhe Azi Qendrore, Siril Miler.

Në fokus të takimit do jetë procesi i integrimit te rajonit ne familjen evropiane.

T mobile In article [4] Laor

Ndërkohë mësohet se deri tani pjesëmarrjen e ka konfirmuar kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev.

Në takim do të mbahen edhe disa sesione pune me tema lidhur me bashk