Dy trena janë ndeshur me njëri tjetrin në Egjipt, duke lënë të vdekur të paktën 20 persona dhe qindra të tjerë të lënduar.

Mediat lokale kanë raportuar që njëri tren ishte duke udhëtuar nga Kajro dhe tjetri nga Port Siad.

Këta janë ndeshur veri të qytetit të Aleksandrisë.