Ndërroi jetë mësuesja Suzana Abdylazis Islami

Sot më datë 25 08 2017, në orën 12 ndërroi jetë mësuesja Suzana Abdylazis Islami-Rexhepi.

Varrimi I të ndjerrës bëhet nesër më 26 gusht pas faljes së namazit të drekës.

Kortezhi do të niset nga Xhamia e Arabatit në Tetovë me fillim në ora 13.30.

Përndryshe Suzana ka qenë mësuese në shkollën fillore Përparimi në Reçicë dhe është vajza e shkrimtarit të njohur tetovar Abdylazis Islami.