Nga Erald Selca

Mungesa e përmendores së Komandantit Legjendar të UÇK-së mitikut Adem Jashari rreth 20 vite paslufte nē Prishtinë është turp i madh për mbarë eliten politike të vendit pa përjashtim dhe askush nuk mundet të justifikohet ! Adem Jashari me Hamzen bacen Shaban dajen Osmon me burra e gra fëmijë bënë sakrificë të pashembullt për njerëzimin që nuk do ta njeh bota kurrë për liri e çlirim kundër bishave serbe . Adem Jashari është zëri i ndergjegjësimit tonë por ne jemi të çuditshëm nuk dim ti çmojmë vlerat tona . Po ta kishte bota një Adem Jashar filma hollivudi do i bënte e ne nuk kemi berë asgjë sepse jemi të zenë pas tepsisë së pushtetit tenderave hajnisë pislleqeve . Turp për politikën e q