Kylie Jenner padyshim se është ndër femrat më të komentuara në gjithë botën.

Mënyra se si ajo arriti kaq shumë famë, luks dhe një pamje krejtësisht të ndryshme nga ajo që ishte kanë ndikuar fuqishëm që të bëhet shumë e kërkuar dhe e dëshiruar për njerëzit.

Ajo në Instagram ka publikuar një foto ku shihet në top formë, e thjeshtë  dhe seksi.

 

Global