Moti sot në Maqedoni do të jetë me diell dhe shumë i nxehtë. Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 14 deri 24 gradë, ndërsa e ditës prej 35 deri 42. UV-indeksi do të jetë 9.

Në Shkup do të jetë mot me diell dhe shumë i nxehtë.

Temperatura e mëngjesit do të arrij 20 gradë, ndërsa e ditës deri 41 gradë.