Moti sot në Maqedoni do të jetë me diell dhe shumë i nxehtë ndërsa do të fryjë erë e lehtë nga drejtime të ndryshme.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga 10 deri në 20 gradë Celsius, ndërsa aj e ditës nga 33 deri në 42 gradë Celsius.

Edhe në Shkup do të mbaj mot më diell dhe i nxehtë . Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri në 18 gradë Celsius, kurse ajo e ditës deri në 41 gradë Celsius.