Gratë ndjehen më me vetëbesim për trupin e tyre në të 60-tat e tyre të vonshme.

Një studim i ri nga marka e modës, M & Co, ku u pyetën 1 mijë e 300 gra mes 18 dhe 80 vjet, se si ndjeheshin në kostumet e tyre të larjes, zbuloi se gratë në moshën 65-74 ishin më me vetëbesim, pasi që shënuan gjashtë nga dhjetë pikë.

Sidoqoftë, duket se teksa moshohesh, thjeshtë brengosesh më pak.

Kjo pasi që 51% e 65-74 vjeçareve thonë se kanë gjëra më të rëndësishme për t’u brengosur se sa që ta kenë një “trup ëndrrash për bikini”.