Fëmijëria është një fazë e jetës në të cilën shumica prej nesh kënaqemi. Kujtimet e fëmijërisë qëndrojnë me ne për gjithë jetën.

Lodrat dhe lojërat që i luajmë ne gjithashtu mbesin përgjithmonë në mendjen tonë. Modernizmi dhe përdorimi i teknologjisë ka modifikuar lojërat dhe lodrat e gjeneratës moderne, kështu që ato të duken më reale dhe më interesante.

  Një nga lodrat me të cilat kemi luajtur në fëmijëri është edhe laseri. Faktet më të fundit kanë zbuluar se laseri nuk duhet të trajtohet si një lodër. Ai është i dëmshëm dhe duhet të mbahet larg fëmijëve pasi mund të shkaktojë shumë probleme, transmeton Gazeta Express.

Një fëmijë humbi shikimin për shkak të kësaj lodre, kështu që nëse fëmijët tuaj luajnë me një lodër të tillë, duhet t’ua largoni atë.