Morena Taraku i ka me shumë qejf pozat provokuese.

Kësaj radhe ka bërë të njejtën gjë.

Ajo është shfaqur tejet seksi me linjat e saja më në formë se kurrë më parë.  Në një palë xhinse, flokët e lidhura dhe një mantelë mbi, këngëtarja nuk do shumë fjalë për këtë fotografi.