Është shfaqur video-xhirimi në të cilin shihet momenti kur policia hap zjarr dhe e qëllon për vdekje njërin nga të dyshuarit për sulmin e dytë terroristë në Spanjë, ku mbetën të lënduar shtatë persona, në mesin e tyre edhe një polic

Sipas dëshmitarëve, i dyshuari kishte një rrip-bombë të mbështjellë për trupi, por pas inspektimit, kishte dalë që ai ishte i rremë. Edhe katër të dyshuar të tjerë u vranë në këtë aksion të policisë.