Moderatori shqiptar Emanuell Syla i ka dhënë fund beqarisë së tij.

Syla, i cili është ndër moderatorët më të njohur të sportit në vendin tonë ka kurorëzuar dashurinë e tij me martesë para pak ditësh me një dasmë të madhe mes familjarësh dhe miqësh të çiftit.

E vajza që i mori zemrën Emanuellit quhet Dona Gashi dhe nuk ndryshe nga tashmë bashkëshorti ajo nuk i përket botës së televizionit.