Në rrjetet sociale dhe në faqet e para të mediave rozë ka përfunduar më shpesh për këshillat që jep për një trup perfekt.

Dhe si për t’u treguar ndjekësve të saj në rrjetet sociale se dieta që ajo këshillon është e suksesshme, Lucy Watson tregoi nga Meksika linjat e saj.

26-vjeçarja ndodhet me pushime me të dashurin e saj, James Dunmore.