Pas një periudhe të gjatë qëndrimi larg skenës dhe muzikës, Miriam Cani ka ndezur sëerish dritën jeshile për projektet e rradhës.

Menjëherë pas ardhjes në jetë të vajzës së saj Ameli, Miriami vendosi të largohet nga profesioni i saj.

Por kjo pauzë  ka qenë e  përkohshme. Para pak ditësh Miriami ka publikuar disa foto që paralajmëruan se ajo ishte duke punuar për një produkt muzikor.

Dhe hamendësimet rezultuan të vërteta. Miriami sapo e vërtetoi këtë me anë të postimit nga një studio muzikore