Deputeti i partisë Nisma, Milaim Zeka ka thënë se ndihet i turpëruar nga kolegët e partisë së tij dhe atyre që janë bashkë në koalicion.

Zeka ka thënë se është tepër nënçmuese dhe e papërgjegjshme që t’i presin deputetët e koalicionit PAN për dy orë. Ai tha po ashtu se kjo është një akt i turpshëm para korit diplomatik.

Global