Shumë yje të njohura të skenës muzikore, tashmë janë me angazhime të shumta.

Dasma të ndryshme, koncerte e mbrëmje të shumta muzikore, kanë në agjendë artistët e njohur.

Një prej tyre është edhe këngëtarja e njohur Mihrije Braha.

Ajo së fundmi është kujdesur të argëtojë mysafirë të shumtë në një dasmë.

Në një fotografi që ajo ka publikuar në profilin e saj në Instagram, ajo shihet së bashku me motrën e saj Lorën dhe me nusen.

Por, ajo që bie në sy është Mihrija së bashku me nusen kanë bërë shqiponjën dykrenare me duar.