Të rriturit një fëmijë ju ofron një sërë mundësish për ta zhvilluar kreativitetin.

Fëmijët mund të heqin dorë nga lodrat e tyre të preferuara posa hap e mbyll sytë, duke i detyruar prindërit që të gjejnë diçka tjetër që i argëton ata.

Dhe nëse mund të krijoni diçka me duart tuaja, atëherë padyshim se argëtimi është i sigurt.

Çfarë nevojitet për këtë:

– Një gotë të madhe xhami

– Super ngjitës

– Një figurë të vogël plastike për ta futur brenda gotës

– Ujë

– Pak glicerinë

– Temin.