Nëse është një ironi apo apo një fakt kjo nuk është akoma zyrtare, por ajo që dihet është se klauzola e argjentinasit Messi është duke u menduar nga disa ekipe që e qarkullojnë milionin në masa të mëdha.

Së fundmi Yahoo Sport France thot se Manchester City i ka thënë se është i gasthëm për të paguarë klauzolën prej 300 milionë eurosh të Messit.

Manchester City i ka gati milionat por më të vështirë se gjetja e parave do të jetë bindja e argjentinasit.

Messi ka në Barcelonë që në moshën 13-vjeçare dhe katalanasit ishin ata që i shtrrin dorën në momentet më kritike të jetës së tij.