Një postim në Facebook i gruas së Memli Krasniqit për mërgimtarët ka shkaktuar shumë polemika, shkruan Botapress.

Shumë mërgimtarë dhe qytetarë që jetojnë në Kosovë i ka prekur shumë shkrimi i saj pasi ka fyer rëndë mërgimtarët ku ka pasur shumë reagime në Facebook dhe duke i’a kthyer me të njëjtën “monedhë’ edhe Melizës të cilën në të shumtën e rasteve komentuesit e quajnë si të padishme.

Një mërgimtarë që jeton në Zvicër i’a ka numëruar disa arsye pse “Kosova është problem” e jo mërgimtarët.

Më poshtë mund të shikoni postimin e Sysret Kastratit që jeton në Zvicër: