Në kultura të ndryshme të pyesësh për grupin e gjakut është njësoj si të pyesësh për shenjën e horoskopit.

Mund të parashikojnë çdo gjë vetëm duke patur një informacion të tillë. Më poshtë do të lexoni se cili është çaji i përshtatshëm për organizimin tuaj duke u nisur nga grupi i gjakut.

Grupi 0

Acidet e stomakut shpesh shqetësojnë njerëzit me këtë tip gjaku. Është e rekomanduar që ju të pini çaj xhenxhefili dhe çaj jeshil.

Grupi i gjakut A

Njerëzit me këtë grup gjaku janë shumë analitikë dhe emocional. Ata janë të prirur për gjendje stresante. Do t’ju bënte mirë çaji i jaseminit, ai i trumzës dhe çaji jeshil.

Grupi i gjakut B

Të gjithë ju me këtë lloj gjaku keni një metabolizëm të ngadaltë. Kjo ju bën të prirur ndaj sëmundjeve kronike. Këshilla për ju është të pini çaj mali dhe çaj limoni.

Grupi i gjakut AB

Ju duhet të përqendroheni më shumë në lloje të veçanta të çajit të gjelbër e nenexhikut. Një zgjedhje ideale është një përzierje e nenexhik dhe çajit jeshil.