Ai tashmë është shndërruar në një VIP ndërkombëtar dhe marrëdhënien me Pamela Anderson nuk e ka fshehur në asnjë moment. Oni Hysenbelli duket se vijon të mbajë një raport mjaft miqësor dhe intim me aktoren.

Këtë herë ata janë filmuar bashkë në Cannes, teksa kanë kaluar disa momente të këndshme bashkë. Madje, fotoja e tyre është publikuar edhe si fotoja e natës në VIP Room Cannes.

Siç duket, Oni di ta shijojë më së miri jetën dhe t’i shfrytëzojë siç duhet kontaktet që ka.