Zanfina Ismaili di që shpesh të godas me foto provokative!

Ndoshta Zanfina nuk mundohet të duket aq seksi e madje as provokative. Por, vet paraqitja e saj qoftë edhe në veshje sportive, e qet bukuroshen shumë seksi.

Dhe, krejt kjo duket se e bën atë aq të përfolur nëpër medien online.

Para pak minutash Zanfina Ismaili kishte hedh një foto në instastory, foto është bërë tek vendi i saj i preferuar para pasqyrës në banesën e bukuroshes.

E, ndërsa në këtë foto ajo duket shumë “hot”, kujdes ju që keni vendos me fjet më heret! Ndodh që kjo bukuroshe sonte t’iu lërë pa gjumë!