Ndonëse fundi i gushtit, Kida tek tani po shijon pushimin në bregdet.

E veshur me një palë bikine të bukura, Kida ka lënë në pah linjat e saja tërheqëse të trupit.

Ajo duket tejet e lezetshme, teksa ka vendosur një shami në kokë dhe një palë syze dielli.

Kida pos zërit të veçantë, njihet edhe për mos ndërhyrjet kirurgjike në fytyrë apo në trup.