Komediani Russell Brand është martuar me të dashurën e tij, Laura Gallacher.

Ceremonia mësohet të ketë qenë mjaft intime dhe e qetë në Remenham Church afër shtëpisë së tyre në Henley-on-Thames, raporton The Sun.

Russell Brand më herët kishte qenë i martuar me Katy Perry-n më 2010 por ishin divorcuar dy vjet më vonë, ndërsa me Laura-n, ka qenë në lidhje sporadike për shumë vite.

Laura është po ashtu është nëna e bijës nëntë Brand.