Djali i Majkit dhe Majlindës po rrihet shumë shpejt e të dy prindërit e tij dashurinë po ia shprehin çdo ditë e më shumë.

Majk në një intervistë ku flet për djalin pati treguar se nuk po mundet asnjë sekond të rri asnjë sekond larg tij dhe se planet që dikur i bënte me miq i anulon shpesh për ta kaluar kohën me Roanin.

Por edhe e ëma e tij bën gjithçka për voglushin e cila është në gjendje ta ndalë të gjithë botën për të. Këtë e tha përkrah një fotografie të publikuar së fundmi në Instagram