Koncertet i ka të shumta në numër.

Por, reperi Majk mbrëmë në Prishtinë ka krijuar një atmosferë tejet të zjarrtë.

Ai në Instagram ka hedhur një video ku shihet se një numër i madh i njerëzve ishin mbledhur për ta dëgjuar atë dhe Onatin.

Duke qenë çdo gjë në nivel, Majk ka falënderuar të pranishmit për këtë present.