Për këdo që e ka provuar të paktën njëherë, është si sëmundje ngjitëse.

Të mbanë orë të tëra të ngujuar në një vend, të ngritë adrenalinën dhe shpirtin garues edhe në kushte shtëpie.

Pothuajse nuk ka djalë qe nuk e dashuron këtë gjë.

I tillë është edhe reperi kosovar Kastriot Rexha, i cili pavarësisht koncerteve e angazhimeve e faktit se është bërë baba, po vazhdon që të luajë Plasy Station.

Në profilin e tij në Instagram, ka publikuar një fotografi të lojërave të reja të Sony Play Station 4, dhe i fton fansat e tij që të luajnë.

Majk edhe pse është bërë baba, e ka ndërruar statusin dhe tani është më familjar, nuk po e lë anash lojën e famshme.