Majk është njëri ndër këngëtarët tanë, i cili po pëlqehet jashtë mase me prurjet e tij të viteve të fundit në fushën e muzikës

e ka krijuar dhe identifikohet me të.

Majkun tashmë të gjithë e njohim si një këngëtarë i cili këndon këngë të muzikës moderne.

Por, a ju ka shkuar mendja se edhe atij i pëlqen muzika e dasmave apo siç njihet ndryshe “Tallava”? besoj që nuk e keni menduar se ai kënaqet duke kërcyer me këtë lloj muzike,