Aktivistja e njohur për të drejtat e personave që gjenden në burgjet e Maqedonisë, Meri Nikollova, mbreme vone ka shkruar se në burgun e Idrizovës eshte “zhvilluar luftë e vërtetë mes policisë dhe një grupi të perosnave të arrestuar të cilët janë arratisur”, raporton Gazeta Lajm. Sipas Nikolloves, me kete rast jane degjuar të shtëna të shumta nga armë zjarri. Ndryshe Nikollova gjatë tërë kohës është në kontakt me të burgosurit në burgjet e Maqedonisë. Postimin e saj në facebook mund ta lexoni në foton më poshtë.