Ky është momenti rrëqethës kur autoritetet e sigurisë në Meksikë, zhvillojnë luftime të ashpra kundër kartelëve të drogës në afërsi të kufirit me Shtetet e Bashkuara.

Qindra plumba janë shkrepur nga ushtria dhe bandat rivale, të cilët këto lufta i zhvillojmë për të fituar më shumë territor ku do të shisnin drogën, transmeton Telegrafi.

Këto shkëmbime zjarri më saktësisht kanë ndodhur në qytetin Rio Bravo në pjesën verilindore të Meksikës.

Kjo “luftë” ka filluar kur dy banda rivale acaruan raportohet për territor, që u sjellë atyre miliona dollarë nga shitja e drogës dhe në lojë u fut ushtria meksikane.

Por këtë moment e ka filmuar me telefon një kalimtar rasti i cili pati guxim të qëndroj shumë pranë plumbave që fluturonin nga të katër anët.