I nis pushimet shumë vonë, por duket se pak kohë ajo po synon të marrë maksimumin e mundshëm të kënaqësive, por edhe të vëmendjes së medieve.

Bëhet fjalë për një ndër prezantueset më seksi shqiptare, Luana Vjollcën, e cila është duke kaluar pushimet në ishullin grek të Mykonos.

Postimet e saj të një pas njëshme kanë djegur fansat më shumë se dielli. Këtë herë Luana ka provokuar e veshur me bikini të bardha duke nxjerrë në pah format e saj tmerrësisht sexy.

Duket se Luana do të vazhdojë të provokojë dhe të rrisë temperaturat në rrjet sociale.