Loja e famshme me shishe qe duhej hedhur nga lart dhe të bije në tokë në këmbë është duke u provuar edhe në një formë tjetër.

Kësaj radhe ajo po luhet në të pasmet e femrave, transmeton lajmi.net.

Në videon e mëposhtme, ky djalë hedh disa herë shishen dhe ajo bije në këmbë në të pasmet e kësaj femre.

Edhe pse në qendër të kësaj videoje duhet të ishte loja, ajo që e mori vëmendjen ishte kjo bukuroshe me këto të pasme seksi.

Për më shume shikojeni këtë video: