Harta e logos së shënimit të 16 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, ka shkaktuar reagime nëpër rrjetet sociale dhe disa portale.

Gazeta “Slloboden peçat” ka marrë sqarim lidhur me logon, ku zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani ka thënë se logoja “kontestuese” nuk paraqet Shqipërinë e Madhe, por Liqenin e Ohrit.