Ne jemi të kënaqur të gjithë së bashku që arritëm këtë dhe si ligj do ta shfrytëzojmë të gjithë dhe qytetarët e Maqedonisë janë një hap para drejt realizimit të bërjes së shtetit dhe realizimit të obkektivave tona rreth çështjeve integruese, tha me tej zv/kryeministri për implementimin e MO-së Hazbi Lika.

“I falënderoj bashkëpunëtorët e mi siç është ministri i Drejtësisë Bylent Saliji ku nëpërmjet kësaj ministrie të bëhet propozim ligji, zv/kryeministrin Bujar Osmani për të harmonizuar marrëveshjet rreth këtij ligji, kabinetin e ministrave që të krijojmë një raport të ndërsjellë mirëkuptimi, ndërsa në mënyrë të posaçme falënderoj kryeministrin e Maqedonisë që pati vullnet dhe guxim të bëjë këtë ndryshim që qytëtarët të gjejnë veten në atë ligj.

Dekleratën e plotë të Zv.kryeministrit Hazbi Lika mund ta ndëgjoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.