Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Librazhd, ku një 14-vjeçar, K.A është mbytur në lumin Shkumbin teksa po lahej me vëllain dhe kushëririn.

Vëllai dhe kushëriri se kanë shpëtuar dot pasi kishte pirë shumë uji. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Hotolisht.