Se janë kolegë të mirë Alaudin Hamiti dhe Liberta Spahiu tashmë kjo gjë dihet, pasi që të dy punojnë në të njëjtin medium.

Por, përveç kolegë dyshja në fjalë janë edhe miq shumë të mirë. Edhe vet e kanë thënë se janë shumë shok.

Së fundmi duket se Liberta dhe Alaudini ndodhen në një pishinë ku shihen se janë duke notuar me lodra uji

E veçanta e kësaj fotografie që do ta shihni tani është se, të dy shihen në poza të ndryshme.

Derisa Liberta duket që po pozon për tu dukur mirë, është në anën tjetër Alaudini ai i cili ia ka “prishur” foton, duke pozuar me gjuhën jashtë sikur është duke e lëpirë njërën nga lodrat që e ka afër, shkruan “Kosovarja”.