Nëse keni dhimbje koke ose në kurriz, kjo nuk do të thotë se duhet menjëherë të merrni barna.

Për largimin e problemeve të lehta, ekspertët e medicinës alternative rekomandojnë marrjen e ushqimeve me veti shëruese.

Lakra e freskët është një “preparat” natyral kundër dhimbjes së kokës.

Vendosni disa gjethe lakre në furrë. Lini aty të ngrohen dhe të zbuten, dhe me to mbështilleni kokën tri herë në ditë, derisa dhembja të mos kalojë.