Kot nuk thonë që leku shkon tek leku. Ish-mesfushori i Barcelonës, Xavi Hernandez është më shumë fat, pasi ka fituar lotarinë në Katar

Mesfushori spanjoll, Xavi ka marrë pjesë në një lotari të organizuar nga një bankë në Katar, ku edhe ka fituar.

Ish-mesfushori i Barcelonës ka përfituar një shifër prej 230 mijë euro.

“As që e prisja. Kisha hapur një llogari në vitin 2015 dhe kisha marrë pjesë në këtë plan investimi, por nuk e mendoja se do të fitoja”, tha Xavi pasi mori çekun.