Moderatori Ledion Liço ka treguar përmes një postimi në rrjete sociale se çfarë janë dy gjërat e domosdoshme pa të cilat ai nuk bën dot.

Në foton e publikuar prej tij shfaqet çakmaku dhe një palë syze. Në këto ditë ky dielli është i fortë syzet janë padyshim të domosdoshme, ndërsa sa i përket çakmakut Ledioni është një konsumues i rregullt i duhanit