Ndërsa thonë se ka gjithçka në këtë botë, do të thotë që ka si gjëra të mira ashtu edhe të këqija, e njejta ndodh edhe në botën e bimëve. Shumica prej nesh pajtohemi që shtëpia jonë ka nevojë për diçka të gjelbër, siç thuhet.

Djaloshi 5-vjeçar Estaban, futi aksidentalisht gjethen e një bime në gojë, ndërsa gjuha dhe goja e tij u ënjtën aq shumë sa që ia morën frymëmarrjen dhe e çuan deri në fatkeqësi.

Nëna kujdes me këtë produkt, kjo grua e aplikoi tek foshnja e saj por ja mori jetën

Bima e ashtuquajtur “Dieffenbachia Amonea” po konsiderohet mjaft e rrezikshme, saqë po thuhet se mori jetën e 15 adoleshentëve në vetëm një minutë.

Për bimën thuhet se ka një përbërës kimik të ashtuquajtur “Diefenbaker”, e cila shkakton rrezikun tek bima.

Ky raport u mor nga qendra spitalore të ndryshme në Amerikë, i cili detyrimisht duhet të përhapet tek prindërit e tjerë.