Temperaturat përveluese qe na e bene kete vere kaq te gjatë do duhet t’i duroni edhe pak dite.

Meteorologet njoftojne se vala e te nxehtit qe na mori frymen do te terhiqet nga vendi dike nisur qe neser.

 “Vala e te nxehtit terhiqet te premten nga territori duke sjelle 7 – 8° RENIE te temperaturave ne te dy vlerat ekstremale ditore”- njofton Meteoalb.

Parashikimi per sot

Paraditja mbetet me kthjellime ne territor por pjesa e dyte e dites sjell vranesira ne zonat malore.
Temperaturat e ajrit edhe TE ENJTEN nuk pritet te sjellin ndryshime te ndjeshme, duke ruajtur maksimumet prej 32°C ne zonat malore, ne vlerat 36 – 37°C ne bregdet dhe zonat e uleta por Shkodra dhe zona ndermjet Shkumbinit dhe Vjoses do te ngjitet ne 38 – 39°C.
SHFAQET mundesia per shira te perkohshem ne pjesen e dyte te se shtunes (dt.12 gusht 2017) por JO ne te gjithe territorin.