Gerard Pique është kthyer për t’iu referuar Neymar në rrjetet sociale. Herën e fundit që e ka bërë këtë ka qenë e famshmja “qëndron”. Sot ka përdorur profilin e tij në Instagram për t’i thënë lamtumirë mikut, i cili tani është zyrtarisht lojtar i PSG-së. Qendërmbrojtësi i Barcelonës ka përdorur një foto të një përqafimi me Neymar dhe i ka kushtuar një letër ngacmuese, që mbaron me “I love you”. Këtu po e riprodhojmë tekstin:

“Që kur ju erdhët, unë të pashë në gjithçka si vëllain e vogël. E përkryer mënyra juaj e të kuptuarit të jetës dhe futbollit. Ne ishim shumë të ngjashëm, ndaj u lidhëm me shpejtësi. Ka qenë një kënaqësi e madhe që t’ju kem juve në anën time gjatë këtyre viteve. Unë nuk do ta harroj të gjithë kohën që kemi kaluar së bashku, brenda dhe jashtë fushës. Jam i lumtur që fitove gjithçka me fanellën e Barcelonës veshur. Kjo do të mbetet përgjithmonë. Lojtarët si ju e bëjnë një klub të madh, hyjnë në historinë e tij. Unë shpresoj që ju do të keni karrierë të madhe edhe në të ardhmen. Ju meritoni t’i bëni realitet ëndrrat e parealizuara në Paris. Dhe së fundi, mos harroni të bëni gjithmonë atë, sikur ishte miku ynë: Magjik.

Global